Christian M. Carlsen - HIS workshop (23) hjemmeside

Rap Workshop

rap workshop – gør rap til en leg

Er i en klasse, arbejdsplads, eller et par gode venner, så tilbyder jeg den ultimative læring og underholdning. Dette tilbud tilbydes fra 1 til 2 timer eller flere, hvor vi mødes til fis og ballade, alt sammen med fokus på underholdning, men også hvor vi skal arbejde sammen, som rap gruppe og lave sammenhængende freestyle rap. Der skal selvfølgelig også findes en rap champ i blandt jer, derfor afslutter vi første time med en battlerap turnering. Vi afslutter hele forløbet med en rapsang og en lille musikvideo, så i får et produkt med hjem fra forløbet.

Beskrivelse af rap-workshoppen
Opfind et rapnavn:

I skal som gruppe og som individuel deltager/rapper finde et rap navn. Med det udgangspunkt kan vi bygge dele af vores rap op. Vi snakker lidt om hvad det vil sige at være MC, hvad det betyder og hvad det kræver.

Rim:

Vi skal have åbnet vores mindset op omkring vores almene viden. Så vi kan omsætte alt det vi ved til rim. Vi starter helt simpelt “mikrofon – telefon” stille og roligt skruer vi sværhedsgraden op.

Freestyle rap:

Improvisation og association kombineret med et hiphop beat og et strif af flow-teknik. Jeg giver jer en forståelse af hvordan i freestyle rapper.

Rapsang & musikvideo:

Vi skal skal have skrevet en rapsang. Vi bygger rap teksterne op omkring et relevant emne. Når teksterne er skrevet, så er det tid til en generalprøve, hvorefter vi laver en sjov video.

Jeg medbringer højtalere, mikrofoner, DJ udstyr til rap workshoppen.
Hvis der ikke er mulighed for borde stole skal jeg informeres.
Har i et specielt tema eller ønsker i at workshoppen skal have nogle rammer, så kan forløbet sagtens tilpasses.

Priser

Pakke 1

3000 kr.

Rapturnering 60 min

3000 kr.
Pakke 2

6000 kr.

Rap gruppe 120 min

6000 kr.
Pakke 3

10.000 kr.

Flere rapgrupper 5 timer

10.000 kr.

Kunne du tænke dig at vide mere?

Kunne du tænke dig at vide mere?

Kontakt mig