Om mig

OM MIG OG MIT RAP KATALOG


Glem alt om storbyens planer

stop og lyt til denne sydamerikaner

jeg er ung, frisk og helt klart i min bedste alder

med succes og tager ved lære når jeg snubler og falder

OM MIG

Jeg er MC Caffe, og jeg er dansk freestylerapper – det som man også kalder improvisationsrapper.

I mere end 10 år har jeg været rundt omkring i Danmark, hvor jeg har gjort det, som jeg er allerbedst til - nemlig at gøre folk glade gennem rap.

Jeg arrangerer de fedeste hiphop-fester, og laver workshops, hvor også du kan lære at rappe.

 

Jeg optræder ikke kun på spillesteder men også til dit private arrangement, hvor rappen bliver skabt på baggrund af personlige stikord fra dig.

Står du og mangler et anderledes og personligt indslag til konfirmationen, brylluppet, den runde fødselsdag eller et andet stemningsfyldt arrangement, så skynd dig at booke et festligt rap-indslag med mig.


Skal din virksomhed eller forening holde møde eller workshops, så kommer jeg og laver et rapsumé af jeres dag, hvor alt det i har lært eller arbejdet med bliver repeteret via en rap.


Står dit gymnasie eller universitet og mangler et sjovt tema med underholdning. Så kommer jeg med band eller DJ og laver en vaske ægte rapbattle turnering. Hvor eleverne selv medvirker i turneringen.

 

Jeg lover, jeg skaber liv i gaden med garanti for masser af grin og højt humør.

Skriv mig en mail og fortæl, hvem der er festens midtpunkt og alt hvad du kan komme på af sjove ting om hovedpersonen. Så tager jeg min mikrofon og højttaler med under armen og underholder med rim, højt humør og stort hår til en fest, der sent vil blive glemt.

Skræddersyet 

rap til din fest

FORMÅL

Dansk freestylerap vokser og flere mennesker booker freestylerapperne til diverse arrangementer. Ligesom comedy i sin tid, kom bragende som noget nyt og spænde, så oplever Freestylerap - Improvisations rap sit gennembryd. Store turneringer, som DM i Freestyle og GAME blomstre og skaber stor identitet for en ellers normalt lille genre.

Freestylerap er leg med ord, impro og ikke mindst vanvittig sjovt. Det kan sætte gang i din fest, det kan være aktuelt i nuet, og er super inddragende for publikum. Ud fra en relevant situation eller stik-ord, så kan Freestylerap løfte taget til hver en fest.


Mit mål med freestylerap det er at give mine kunder eller samarbejdspartner, en anderledes og sjov oplevelse. Jeg sætter også stor fokus på at lærer kunsten videre. Da det skaber personlighed og kreativitet, som man kan tage medd sig videre.  

 

HVEM ER JEG

MC Caffe

Christian M. Carlsen

info@mccaffe.dk

Copyright @ All Rights Reserved

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Godkend